Мераклийско гюведже

Време за приготвяне: 40 минути, 3 порции

Необходими продукти:

Филе Елена – 100 гр.
Старец – 100 гр.
Луканка – 100 гр.
Шунка – 160 гр.
Мек салам по избор – 100 гр.
Чушки, печени – 6 броя
Домати – 200 гр.
Гъби – 120 гр.
Сирене – 200 гр.
Кашкавал – 200 гр.
Яйца - 6 броя
Люти чушки – 2 броя
Зехтин - 8 супени лъжици
Сол и черен пипер на вкус

Приготвяне:

Подмажете гюведжетата със зехтин и нарежете в тях доматите на ситно.
Натрошете сиренето и върху него поставете нарязаните гъби, печени чушки и колбаси.
Отгоре поръсете с настърган кашкавал, прибавете по 2 яйца и гарнирайте по желание с люта чушка.
Сложете капаците и оставете да се пекат на 180 – 200 градуса за около 20 – 30 минути.